Over mij

 

Wie ben ik?

Ik ben Esther Daamen, 39 jaar oud, geboren in Eindhoven en sinds mijn 20 jaar
woonachtig in het gezellige Lommel, trotse mama van 2 kinderen.
Een zoon van 16 en een dochter van 13 jaar.
En plusmama van een zoon van 14 en een dochter van 11 jaar. 
En tot over mijn oren verliefd op mijn lieve partner ♥

 

Studie:

Het secundair gevolgd aan het Grafisch Lyceum Eindhoven, toen meer in de richting van 'grafische vormgeving en tekenen'.
Uiteindelijk een studie gevolgd in een totaal ander richting, namelijk para-veterinair in de paarden/veehouderij, iets waar nog altijd mijn hart ligt, maar het is niet enkel dieren genezen, het is zo veel meer.. 

Tijdens mijn opleiding moesten we een veearts assisteren tijdens een bevalling en het veulen had zoveel complicaties dat er direct werd besloten tot euthanasie. En dat viel me zo zwaar dat ik van die richting ben afgestapt.
Ik ben namelijk echt een zachtgekookt eitje, ik ween nog steeds bij Bambi ( of eender welke Disney film )

Studie fotografie en digitale beeldbewerking succesvol afgerond en momenteel nog steeds bezig deze studie verder uit te breiden om zo optimaal resultaat te kunnen bieden !

 

Hobby's: 

Foto's maken, veel foto's ! Bang om dingen te vergeten denk ik, dus beter te veel dan te weinig. Verder paardrijden, dieren, koken, reizen, films en muziek !  Vooral het luisteren, het maken bespaar ik iedereen :)


Passie:

Foto's en paardrijden! Foto's maken deed ik al zodra ik mijn eerste gsm kreeg met camera, maar groeide pas later uit tot een passie.
Je ontdekt meer wanneer je je foto's leest. 
Als ik na enkele jaren terug een fotoalbum open van een trouw bijvoorbeeld en ik voel en beleef die dag opnieuw als ik jullie emoties zie, dat is het mooiste gevoel wat er is. 


Wat vind ik niet leuk ?

Ik houd zelf totaal niet van voor de camera staan en te poseren en dat pak ik door in mijn sessie's. 
Ik wil geen staatsportretten, jullie willen immers geen plaatsje in het koningshuis toch?
Nee, ik zie graag ongedwongen en speelse momenten en probeer de interactie tussen jullie vast te leggen in kostbare herinneringen voor later
. Oh en insecten, ook niet zo dol op !! 

 

Specialisatie:

Huwelijken, baby's en kinderen zijn helemaal mijn ding en daar kan ik echt intens van genieten. Van het maken van de foto's tot aan het edit-en nadien en terug naar dat moment gebracht te worden.


Goede eigenschappen?

Ik denk wel dat ik mag zeggen dat ik engelen geduld heb. Als moeder van 2 kinderen die beide ADHD alsook Autisme hebben, is dat ook wel van belang. 
En dat geduld heb ik nodig om te zien hoe oprecht en puur kinderen met autisme zijn. 
Verder ben ik optimistisch, 'bijna' altijd goed gezind, creatief en sociaal


Minder goede eigenschappen ;) 

Snel afgeleid bij dingen die me  niet echt interesseren, Pietje Precies, alles moet perfect zijn ! 
Oké en overgevoelig ( komen we terug bij het Bambi stukje ). Ik voel heel sterk mee met mensen of situaties en dat is ooit best vervelend, maar ooit ook fijn ! 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt of heb je een vraag? 

Dat kan via de knop contact of via info@estherdaamen.be