Diverse kaartjes - voor allerlei gelegenheden

Hieronder vind U vast een klein overzicht van de kaartjes die wij aanbieden. Deze worden telkens aangevuld.

De formaten zijn 10x15cm - 13x18cm of 14x14cm.
De papiersoorten waar je uit kunt kiezen zijn: Normaal - Structuur - Parelmoer
Verzendkosten naar België - € 4,95
Verzendkosten naar Nederland - € 6,95

Eigen kaartje ontwerpen samen? Voor een eenmalig bedrag van €35 maken we jullie kaartje UNIEK !

Let op ! Deze pagina is nog volop in ontwikkeling en kan misschien eens een foutje bevatten.
Voor vragen, vul het contact formulier in of mail naar info@estherdaamen.be

Wenskaarten Oekraïne - intregraal project

De kaarten die U hieronder vindt zijn gemaakt door de Cursisten Multi Media Operator van Cursa Lommel. De opbrengst van de kaartjes gaat integraal naar het goede doel. De beschrijving van dat goede doel kunt U vinden door 1 van de kaartjes aan te klikken.
Vanaf 10 kaartjes is verzenden gratis !

Met aankoop van dit kaartje steunt U het project van Boer Christophe in Oekraïne ! De €1 die U betaald voor dit kaartje gaat rechtstreeks naar dit project. 
Bij aankoop van 10 kaartjes verzenden wij deze ook nog eens gratis naar U.


Het verhaal van Christophe leest U hieronder !
_____________________________________________________


Christof Conings is een Limburger uit Bilzen die vroeger nog les gevolgd heeft aan het Onze-Lieve-Vrouwecollege in Lommel. Intussen is hij een landbouwbedrijf gestart in Oekraïne in een klein dorpje vlakbij Lutsk genaamd Oderady. Dit is op zo’n 300 à 400 km van de gevechten. Voorlopig bevinden hij en zijn familie zich nog in de veilige zone.
Momenteel helpt Christof in een plaatselijke school waar ze voedselpakketten maken voor Oekraïense vluchtelingen, vrijwilligers en militairen. De bevolking zat immers snel door de voorraad heen. Zo’n voedselpakket bestaat uit glazen bokalen van 0,5 liter, gevuld met etenswaren die gesteriliseerd worden. Op de dag dat CVO contact met hem had, had hij weer 5.000 lege bokalen opgehaald in het dorp, klaar om terug te vullen.

De plaatselijke bevolking probeert hem te helpen waar kan, maar natuurlijk is alle hulp méér dan welkom. Iedere Euro die gestort wordt op Christof’s rekening, wordt goed besteed en omgezet in eten voor de mensen ginder. Daarmee wil het volwassenenonderwijs Cursa graag helpen. De cursisten van de opleiding Multimedia-Operator (foto onderaan) hebben zelf wenskaarten ontworpen en laten drukken.

Voor €1 kan ook jij zo’n kaartje kopen en draag je bij aan de voedselpakketten die Christof maakt. Wil je één of meerdere kaartjes kopen dan ben je altijd welkom op Campus Noorderpark in de  Anton Philipsweg 11, Campus XPlus, Mudakkers 25 (secretariaat van CVO Cursa) of bij één van de cursisten of leerkrachten

©EstherDaamen