fbpx

Newborn – New Life

Een newborn shoot in het gemak van uw eigen woning..

Voor info over de studio sessies, scroll naar beneden

 

Lifestyle Newborn word steeds populairder. Dit komt door de ongedwongenheid van de sessie. Lekker in je eigen huis, vertrouwde geurtjes voor je baby, broers en zusjes in hun eigen omgeving waardoor ze minder gespannen zijn en daardoor natuurlijker op de foto staan. 

Tijdens deze shoot gaat de focus naar de interactie van jullie als gezin. 


Wat kunt U doen voor het mooiste resultaat?
Licht is het belangrijkste en daar probeer ik optimaal gebruik van te maken. Het kan dus zijn dat ik dingen graag zou verplaatsen met uw toestemming uiteraard. 
Ik probeer de focus te leggen op de slaap en rustplekjes van je baby’tje
Denk hierbij aan de box en de slaapkamer van jullie ukkie.

Ook jullie slaapkamer is een belangrijke ruimte waar ik graag gebruik van maak. Lekker groot bed waar iedereen op kan. 
Helemaal fijn zou zijn als er mooie lichte ( liefst zo licht mogelijk )  lakens op liggen, liefst zo min mogelijk gekreukt. 

U kunt mij enorm helpen door te zorgen dat er zo min mogelijk “storende factoren” zijn. Een afstandsbediening op de tafel, een hondenkluifje op het tapijt. Speelgoed op de grond. 
Nu moet uw huis eruit als jullie thuis en niet uit een etalageruimte van een meubelzaak, maar het zijn kleine dingen die voor afleiding kunnen zorgen.

Wanneer boeken?
U kunt best rond de 5e-6e maand zwangerschap al boeken voor een lifestyle Newborn shoot, Zo kan ik in mijn agenda er rekening mee houden. Zodat u zeker weet dat u een plekje heeft. 
Zodra u bevallen bent kunt u contact met mij opnemen en plannen we een datum voor de shoot.

Wat na de shoot?
Na de shoot ga ik zo snel mogelijk aan het werk om jullie galerij aan te leveren. Dit is een beveiligde galerij met tussen de 30 en 60 foto’s van jullie shoot. Het aantal varieert naargelang de soort shoot.  Daar kies je vervolgens je favoriete foto’s en deze geef je door aan mij als dat gelukt is. 
Je ontvangt zo snel mogelijk jullie favorieten in HR. 

Doe je voordeel met een New Life Combi pakket !

Boek ook je zwangerschapsreportage bij ons en geniet tot wel € 75 euro korting. 

Zo heb je EN prachtige foto’s van tijdens je zwangerschap EN foto’s van jullie nieuwe spruitje en jullie kersverse gezinnetje ♥ 

Voor prijzen, klik hier: NEW LIFE COMBI PAKKET

Newborn sessie in de studio

Wil jij liever met je kindje een sessie doen in de studio, dat kan zeker ! 
MAAAAAAR… Ik doe niet aan heel uitgbreidde, gewrapte sessie’s met diverse posities en props! 

Ik ben een liefhebber van rust en wil je kleintje niet teveel storen. Ik heb ook wel een schattig bedje en een lief mandje en wat lieve pakjes, maar ik doe niet aan froggy poses bijvoorbeeld, of in emmers.

Bij mij ligt je kindje in een ‘prop’ met oftewel eigen kleertjes aan, of iets van ons, of bovenlijfje bloot. 
Je mag dan ook zelf outfitjes mee nemen om te showen.. Hierdoor ook ideaal voor de al wat oudere newborn, want slapen is geen vereiste bij ons. 
Niet te veel poespas en na een goed 1,5 uur weer lekker naar huis. 

Voor de echte echte newborn poses heb ik wel 2 steengoede collega’s die ik je kan aanraden. Zij hebben daar ook al het materiaal voor.