LET OP !! Wij zijn gewoon OPEN, enkel personen uit 1 bubbel en enkel op afspraak ! Buiten maximaal 4 personen. Pasfoto's enkel op afspraak !

Newborn in de studio 

 

 

Bij Newborn in de studio staat vooral uw baby'tje centraal.
Deze sessies worden aanbevolen om tussen dag 7 en 14-21 na de geboorte plaats te laten vinden om onrust te minimaliseren, maar zijn ook geschikt voor iets oudere pasgeborenen die dit moment hebben gemist.

Wat kun je verwachten?
Een verwarmde studio waar veiligheid en hygiëne voorop staat.

We passen de setting aan naar uw voorkeur en gebruiken de kleuren die U mooi vindt. U mag altijd vragen achter specifieke poses.
Wij doen verschillende poses op onze Newborn tafel. Dit is een stevige tafel met een vibrerende functie waardoor uw baby'tje lekker ontspant. 

Nadien doen we nog enkele foto's in diverse props en met jullie als ouders/gezin.

Voor de ouders/broers/zusjes is er een wachtruimte met boekjes, kleurboeken en kleurpotloden, speelgoed.
U kan daar koffie/thee of iets fris nemen tijdens de sessie of een koek voor als er een hongertje opkomt.

Wanneer boeken?
U kunt best rond de 6e-7e maand zwangerschap al boeken voor een Newborn shoot, Zo kan ik in mijn agenda er rekening mee houden. Zodat u zeker weet dat u een plekje heeft. 
Zodra u bevallen bent kunt u contact met mij opnemen en plannen we een datum voor de shoot.

Tijdens het boeken nemen we de kleuren door waar u van houdt, zodat ik de achtergronden en Newborn pakjes daarop aan kan passen.

Newborn lifestyle aan huis

 

 

Lifestyle Newborn word steeds populairder. Dit komt door de ongedwongenheid van de sessie. Lekker in je eigen huis, vertrouwde geurtjes voor je baby, broes en zusjes in hun eigen omgeving waardoor ze minder gespannen zijn en daardoor natuurlijker op de foto staan. 

Tijdens deze shoot gaat de focus naar de interactie van jullie als gezin. 


Wat kunt U doen voor het mooiste resultaat?
Licht is het belangrijkste en daar probeer ik optimaal gebruik van te maken. Het kan dus zijn dat ik dingen graag zou verplaatsen met uw toestemming uiteraard. 
Ik probeer de focus te leggen op de slaap en rustplekjes van je baby'tje
Denk hierbij aan de box en de slaapkamer van jullie ukkie.

Ook jullie slaapkamer is een belangrijke ruimte waar ik graag gebruik van maak. Lekker groot bed waar iedereen op kan. 
Helemaal fijn zou zijn als er mooie lichte ( liefst zo licht mogelijk )  lakens op liggen, liefst zo min mogelijk gekreukt. 

U kunt mij enorm helpen door te zorgen dat er zo min mogelijk "storende factoren" zijn. Een afstandsbediening op de tafel, een hondenkluifje op het tapijt. Speelgoed op de grond. 
Nu moet uw huis eruit als jullie thuis en niet uit een etalageruimte van een meubelzaak, maar het zijn kleine dingen die voor afleiding kunnen zorgen.

Wanneer boeken?
U kunt best rond de 6e-7e maand zwangerschap al boeken voor een lifestyle Newborn shoot, Zo kan ik in mijn agenda er rekening mee houden. Zodat u zeker weet dat u een plekje heeft. 
Zodra u bevallen bent kunt u contact met mij opnemen en plannen we een datum voor de shoot.